Om chicago-bureau.org

Om bloggen:
Bloggen min skal fokusere på tema som familiefolk er opptatte av. Det kan være seg om bolig og oppussing, investering i utleiebolig, pensjonssparing, sparing og planlegging av familieøkonomi, arvespørsmål, familieferier, etc. Kort sagt alt av praktiske spørsmål som familier roter seg bort i.

Om meg:
Jeg er en 36-år ung mann (når dette skrives – 2018) som er samboer med verdens hyggeligste jente. Vi har 2 felles barn, i tillegg til hennes sønn som nå er snart voksen. Familien inkluderer også en halv zoologisk hage (3 hunder, et gjeng kaniner, hamstere, gjess, høns og en hest. Vi bor på et lite bruk i idylliske omgivelser på Østlandet, et godt stykke unna hovedstadens kjas og mas.

Jeg har juridisk embetseksamen og jobber til daglig som rådgiver i et departement. Ved siden av familieforpliktelser og dyrehold, bruker jeg fritiden på restaurering av veteranbiler, fiske og friluftsliv, trening, og jeg spiller bridge fast en gang i uken.